Favorieten
van influencers

Favorieten van Julia | @juliamekkes

Julia Mekkes werkt als strafadvocaat en influencer. Twee totaal verschillende banen, die ook vragen om verschillende looks. Haar garderobe is dan ook heel veelzijdig!

Alle items uit de collectie zijn ideaal met elkaar te combineren en voor zowel werk als vrije tijd geschikt. De ene dag vind ik het fijn om volledig in het zwart gekleed te gaan, bijvoorbeeld als ik niet te veel aandacht wil trekken tijdens mijn werk, het andere moment kies ik juist graag voor opvallende kleuren.

Favorieten van Saar | @saarkoningsberger

Als founder van Lakwerk en moeder van Scottie is Saar Koningsberger een inspiratiebron voor andere vrouwen. Als je steeds moet schakelen tussen moeder, ondernemer, partner en collega zijn, is het belangrijk dat je je goed voelt in wat je draagt.

Als je zo'n 15 keer per dag wisselt van functie, vraagt dat een hoop van je en is het belangrijk dat je dat doet vanuit je comfortzone. Of je nou werkt vanaf de bank, je strijkplank of de wc? Je ziet er in ieder geval uit als een bosslady!

Favorieten van Elisah | @interiorjunkiecom

Dat interieurstyliste Elisah Jacobs een goede smaak heeft, mag wel duidelijk zijn! Op haar Instagram-account deelt ze tips over het creëren van de perfecte thuiswerkplekken.

Ik ben het meest productief als ik opgedoft achter mijn bureau zit, maar het moet natuurlijk wel lekker zitten. De stretch en zachte materialen in deze collectie zorgen ervoor dat een outfit er chic uitziet, maar aanvoelt als een huispak

Terug naar boven