Gratis bezorging vanaf €30,-

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Bestel nu, betaal achteraf met Afterpay

Gratis retourneren

Girls Tops & T-shirts

T-shirts

Ontdek onze effen kleuren, super stripes en coole graphics. Of kids nou in de schoolbanken zitten of op de tafels dansen, onze T-shirts zijn er klaar voor.

Terug naar boven

Leuke meiden shirts

Meiden hebben heel wat te kiezen als het om shirts en tops gaat. Lange mouwen, korte mouwen en zelfs driekwart mouwen horen bij een echte meiden kledingkast. Ook bij WE Fashion hebben ze een ruime keuze. Er zijn natuurlijk basic shirts in verschillende kleuren. Uiteraard kan hun kledingkast worden opgefleurd met de leuke shirts met prints en andere mooie accessoires.

Met of zonder mouwen

Een basic shirts kan met lange of korte mouwen zijn. In de winter vinden meiden een shirt met lange mouwen fijner. Deze is lekker warm en kunnen ze onder een vest of trui aantrekken. Een T-shirt is juist weer fijn in de zomer. Zeker als er een leuke print op staat, hoeven ze er alleen nog een mooie broek bij te kiezen en hun outfit is compleet.

Leuke prints voor meiden

Meiden houden van leuke prints. Zeker als ze nog wat jonger zijn, zien ze graag plaatjes. De shirts van WE Fashion zijn daarom versierd met leuke prints, plaatjes, teksten en studs.