Truien

Je hebt 30 van de 65 producten gezien
Terug naar boven

Leuke jongenstruien en -vesten

De truien van jongens en mannen lijken al best wel op elkaar. Toch zijn de truien voor jongens net iets vrolijker. Bij de jongensafdeling van WE Fashion vind je vrolijk gekleurde truien zoals gele sweaters of oranje hoodies. Ook de vesten hebben wat meer kleur dan bij de volwassenen. Zo heeft de WE bijvoorbeeld stoere vesten die geïnspireerd zijn op de Amerikaanse sportwereld. Een stoer baseball vest of een American football trui.

Truien met capuchons

Een fijne hoody wil iedereen wel in zijn kast hebben. Zeker jongens zijn gek op deze truien. De kleine boys dragen ze graag, want ze zitten lekker warm en ze staan stoer. De capuchon is in de winter ook fijn wanneer er een harde wind op staat. Bij de WE vind je leuke oranje hoodies en truien met een print erop.

Lekkere vesten voor jongens

WE Fashion heeft verschillende soorten vesten voor jongens. Er zijn vesten die ook prima als jas gebruikt kunnen worden in de lente en er zijn vesten die fijn zijn voor naar school. Voor in de winter zijn er lekkere dikke vesten. Ook in de zomer is het fijn als ze wat over een T-shirt aan kunnen trekken als het wat kouder wordt ’s avonds.

Let op: Het is nu erg druk, je winkelmandje wordt daarom slechts beperkte tijd gereserveerd.

x