Blouses

Fit: Slim Fit X
Je hebt 30 van de 58 producten gezien
Terug naar boven

Vrouwen houden van blousjes

Blousjes zijn een van de fijnste kledingstukken voor vrouwen. Ze zijn heel licht en ze zitten lekker luchtig. Je kunt ze makkelijk over een shirtje aantrekken als je een wat warmere outfit aan wilt hebben. Je kunt de mouwen lang laten, maar een blouse is ook leuk als je de mouwen oprolt. Maar net wat je leuk vindt. Daarbij kun je ze in allerlei kleuren en printjes krijgen. Bijvoorbeeld een wit met blauw gestreepte blouse of een effen groene.

Mooie tunieken

Een tuniek is een multifunctioneel kledingstuk. Je kunt een blousejurk dragen als een wat langer shirt. Op die manier kun je hem dragen op een spijkerbroek of rok. Je kunt een tuniek ook zien als een kort jurkje. Als je er een dikke legging of maillot onder draagt, dan kan hij prima als jurkje dienen. De meeste tuniekjes leggen de nadruk op je middel, waardoor je al snel een mooi vrouwelijk figuur krijgt.

Favoriete kleuren

In de zomer zijn witte tuniekjes een favoriet. In de winter zien we meer donker groene blousejurken. In de zomer zien we sowieso veel meer lichte kleuren. Deze tuniekjes zijn vaak wat simpeler en worden persoonlijk gemaakt door accessoires. In de winter zijn de lange shirts vaak voorzien van wat meer details zoals knopen.