Vouw je eigen origami!

WE Fashion gelooft dat het leven samen beter is, dat het leven meer betekenis heeft wanneer het wordt geleefd en ervaren met anderen. Nu we in deze moeilijke periode allemaal veel binnen zitten, willen we deze missie graag in stand houden. Bij je bestelling ontvang je nu 6 vouwblaadjes, waarmee je een kraanvogel, zwaan, hart, vliegtuig of bloem kunt vouwen. Volg de instructies hieronder!

#BETTERTOGETHER!

Wist je dat de kraanvogel symbool staat voor geluk? Hang jouw creatie voor je raam of deel jouw creatie op social media met #bettertogether om zo iedereen die het nodig heeft een hart onder de riem te steken en extra geluk toe te wensen. Zo maken we met z'n allen de wereld een stukje mooier!

Het vouwen van een kraanvogel kan best een uitdaging zijn, des te leuker dus als het uiteindelijk lukt. Om iedereen een eindje op weg te helpen heeft de 84-jarige origami-expert Hannie van der Hammen, oma van één van onze WE collega’s, speciaal voor deze actie een tutorial opgenomen. Uitgerust met vouwpapier en een smartphone neemt ze je stap voor stap mee in het vouwproces. Dat moet goed komen. En wie weet, een nieuwe hobby is zo geboren.

We wensen iedereen veel succes met vouwen en hopen natuurlijk samen veel geluk te verspreiden. #bettertogether.