Bestel nu ook een WE box!

Ontdek jouw stijl Maak nu een afspraak

Bestel nu ook een
WE box!

Ontdek jouw stijl Maak nu een afspraak

Zo werkt het

Wat is de WE box?

De WE box is een kledingbox voor mannen vol stijlvolle outfits (voor naar kantoor én voor in het weekend) die wordt samengesteld door een personal shopper aan de hand van jouw voorkeuren. Ben je wel eens benieuwd naar wat iemand anders voor jou zou uitzoeken? Ben je op zoek naar inspiratie? Of vind je het moeilijk om de juiste combinaties te maken? Dan is de WE box zeker wat voor jou! Ons stijladvies en het samenstellen van de box kost jou helemaal niets. Bovendien betaal je uiteindelijk alleen voor de items die je houdt!

De WE box is een kledingbox voor mannen vol stijlvolle outfits (voor naar kantoor én voor in het weekend) die wordt samengesteld door een personal shopper aan de hand van jouw voorkeuren. Ons stijladvies en het samenstellen van de box kost jou helemaal niets. Bovendien betaal je uiteindelijk alleen voor de items die je houdt!

*De afbeelding hieronder is slechts een voorbeeld. Elke kledingbox is uniek en wordt samengesteld op basis van jouw persoonlijke voorkeuren.

De voordelen

1. Kennismaking

Er wordt een telefonische kennismaking van 10 à 15 minuten gepland, zodat de personal shopper een goed beeld krijgt van jouw wensen en voorkeuren en zo de juiste kleding voor je kan uitkiezen.

2. Ontvang je box

De personal shopper stelt op basis van jouw voorkeuren gratis een box met stijlvolle items samen. De WE box wordt geleverd waar jij wilt, zonder enige kosten of verplichtingen voor jou.

3. Jij bepaalt

Je hebt 14 dagen om de kleding te passen. Jij bepaalt vervolgens wat je houdt en betaalt achteraf alleen voor de items die je houdt.

Al nieuwsgierig geworden?

Vraag hier jouw testbox aan!

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Bel of Whatsapp ons via 06 21210343

Zij gingen je al voor!

Stephan

Handig! Het scheelt me 's ochtends tijd om mijn outfit bij elkaar te kiezen. De items zijn goed op elkaar afgestemd. Ik koos vaak voor dezelfde kleding. Nu draag ik meer variatie, maar nog steeds in mijn eigen stijl.

Jasper

Deze shopping service is ideaal voor mij. Ik heb weinig tijd om te shoppen, maar op deze manier krijg ik toch leuke nieuwe outfits! En superfijn dat ik zelf kan bepalen wat ik houd; zo zit ik nergens aan vast!

Vraag nu jouw
testbox aan!

Ready to try it?

Start hier

Ready to try it?

Vraag nu jouw
testbox aan!

Start hier

global.secondarynavheading