WE FEESTKLEDING KRIJGT EEN TWEEDE LEVEN

Van 6 oktober t/m 11 november 2018 kon je jouw gedragen WE® party items inleveren bij een van de 100 WE® stores. De ingeleverde WE x ReShare party items zijn vanaf december verkrijgbaar bij de ReShare Stores van het Leger des Heils, waar ze worden verkocht voor een sociale prijs. De volledige opbrengst gaat naar het Leger des Heils.

Save the date

Ter ere van de lancering van de WE x ReShare collectie organiseren WE Fashion en het Leger des Heils op 29 november een speciale shopping avond bij de ReShare Store in Nijmegen. We nodigen je uit om te komen shoppen, onder het genot van een hapje en drankje. Check als eerste de nieuwe feestcollectie en volg de gratis stylingworkshop, waarin je tips krijgt hoe je tweedehands pareltjes kunt vinden en combineren.

ReShare Tips & Tricks

Veel feestkleding wordt maar 1 of 2 keer gedragen en belandt daarna achter in de kast. Zonde, aangezien WE items never out of style en van goede kwaliteit zijn. Om mensen een handje op weg te helpen met het samenstellen van de perfecte ‘never out of style’ party outfit, deelt Sietske van Geel, Merchandiser & Formule Development Manager bij het Leger des Heils, een aantal tips & tricks voor het shoppen bij een tweedehandswinkel:

"Kijk niet naar de maat. Ieder item is uniek en ieder merk is verschillend. Pas het aan, wie weet past het item jou perfect!"

"Pas altijd alles wat je leuk vindt. Je ziet pas de mogelijkheden van een kledingstuk als je het aan hebt!"

"Kijk als vrouw ook bij de herenkleding. Er gaat een wereld voor je open. Oversized trui? Yes please!"

"Waar valt je oog op als je naar een rek kijkt? Welke prints en stoffen spreken je aan? Pak deze items uit het rek en doorzie de mogelijkheden van de kledingstukken."