BEN JIJ DE VOLGENDE WE® FAN DIE STRAALT IN ONZE CAMPAGNE?

Ben jij de volgende WE Fan die straalt in onze Europese campagne? Geef je op voor de castingdagen voor de Spring/Summer shoot en wie weet zie jij jezelf aankomend voorjaar levensgroot terug in alle WE winkels.

Wat gaan we doen?

Met een groep van 10 fans creëren we foto- en videocontent met de Spring/Summer collectie (uitgezonderd badkleding) van WE Fashion. De content wordt gebruikt voor alle (internationale) communicatiekanalen van WE. De zichtbaarheid van de campagne is +/- 10 weken en start in week 12 (maart 2019).

Naar wie zijn wij op zoek?

Mannen, vrouwen, vrienden, vriendinnen, broers, zussen, moeders, dochters, vaders en zoons in de leeftijd 24 jaar en ouder, die van 16 t/m 24 januari beschikbaar zijn om deel te nemen aan de shoot. De definitieve data en locatie worden binnenkort bekend gemaakt.

Wat moet je doen?

Stuur voor 12 november 2018 een mail naar castingday@wefashion.com, met daarin een korte motivatie waarom (en eventueel met wie*) jij graag wilt stralen in de shoot en stuur drie duidelijke foto’s van jezelf mee (twee portretfoto’s en één foto waar je volledig op staat, allen in kleur).

Voor meer praktische informatie over de casting en de shoot check ook onze actievoorwaarden.

* Wij kunnen geen garantie bieden dat koppels en groepen die zich samen opgeven, ook allen geselecteerd worden voor de shoot.