Je hebt 30 van de 41 producten gezien
Terug naar boven

Verschillende heren pantalons

Er zijn veel verschillende pantalons voor heren verkrijgbaar. Wil je een zwarte of juist een lichte pantalon? En wil jij er eentje die strak zit of heb je liever dat de broek wat ruimer zit? Een pantalon is meer dan alleen een onderdeel van een pak, het is een onderdeel van jouw stijl.

Klassieke pantalon

Een pantalon heeft wel een paar karakteristieke kenmerken: Een pantalon heeft voor en achter een ‘strijkvouw’ zitten. Dat wekt het idee dat de broek die ochtend nog gestreken is. Dat geeft een verzorgde indruk en dat is precies wat je wilt bereiken als je een nette broek aan hebt. Daarbij zijn pantalons vaak gemaakt van een zachte stof. Ondanks dat een pak een formeel kledingstuk is, zit hij dus wel lekker.

Strakke of losse pijpen

Bij de ene broek lopen de pijpen iets uit en bij de andere broek zitten de pijpen juist weer strak om je benen. Een echt pak zit niet al te strak en ook niet al te los. Maar tegenwoordig kun jij jouw eigen stijl bepalen. Bij WE Fashion vind je daarom pantalons met wat ruimere pijpen en pantalons die iets naar binnen lopen.

Let op: Het is nu erg druk, je winkelmandje wordt daarom slechts beperkte tijd gereserveerd.

x