Maat: 30/32 X

Broeken

Working hard or hardly working? Wat je plannen ook zijn, met onze everyday broeken en shorts ben je sowieso dressed to impress.

Terug naar boven

Broeken voor mannen

Broeken zijn er gelukkig in allerlei soorten en maten. Voor je werk draag jij misschien het liefst een zwarte pantalon, terwijl je in de vrije tijd waarschijnlijk het liefst in een blauwe katoenen broek rond loopt. WE Fashion heeft een uitgebreid assortiment met broeken voor zowel nette gelegenheden als voor een casual middagje met vrienden.

Verschillende broeken, verschillende stijlen

Al deze verschillende broeken zorgen ook voor veel verschillende stijlen. De ene broek zit wat wijder en de andere broek zit wat strakker. Ook de kleur is heel bepalend voor jouw stijl. Met een rode broek maak je een andere indruk dan met een zwarte of een donker blauwe broek.

Katoenen broeken

De meeste broeken zijn gemaakt van een stevig katoen soort. Dat voelt lekker zacht aan en ademt goed. Dat zorgt ervoor dat jouw huid de warmte kwijt kan en voorkomt klamme benen. In de winter zijn deze broeken daarom lekker warm en in de zomer juist weer heerlijk koel.