Herenregenjassen

Herenregenjassen suf? Echt niet! Regenjassen zijn handig, maar zeker ook een trendy must-have tegenwoordig. De regenjas heeft sinds enkele jaren een make-over gehad en is nu niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Slecht weer op komst? Koop je herenregenjas bij WE Fashion

Zorg dat je altijd een regenjas in je kast hebt hangen, zeker met het wisselvallige Nederlandse weer. Een regenjas is makkelijk op de fiets, tijdens de dagelijkse wandeling met de hond of als je een dagje op stap gaat. Dus slecht weer op komst? Dat maakt jou niets uit! Bescherm jezelf tegen regen en wind met een regenjas uit onze collectie; waterdicht, winddicht én ademend. Gemaakt van soepel en licht materiaal in diverse uitvoeringen is de herenregenjas anno nu zowel praktisch als modieus.

De herenregenjassen zijn niet alleen voor natte herfstdagen

Een regenjas draag je zeker alleen niet meer als het regent. Die stugge regenjas uit onze kindertijd is gelukkig passé. De regenjas van nu is een mode-item op zich. Supersportief op je ripped jeans en met coole sneakers. Geen enkele man kan zonder een hippe regenjas. Al is het alleen maar om lekker sportief voor de dag te komen tijdens een actief bedrijfsuitje.

Onze collectie herenregenjassen shop je online in de webshop of in één van de 120 winkels van WE Fashion in Nederland. Helemaal handig: als je vandaag voor 22:00 uur bestelt, heb je er morgen al één in huis! En is het toch niet de goede maat? Geen enkel probleem. Bij WE Fashion stuur je hem gratis retour en daar heb je ook nog eens 60 dagen de tijd voor!