WE BOX

 

Antwoorden

Wie maken er gebruik van de WE box?

Mannen die er stylish uit willen zien, maar geen tijd en/of zin hebben om te shoppen.

Terug naar boven

Hoe werkt het precies?

Onze personal shopping service bestaat uit drie simpele stappen: eerst plan je een telefonische kennismaking van 10 à 15 minuten met een personal shopper en bespreek je je wensen en voorkeuren. De personal shopper stelt op basis van jouw voorkeuren een box met stijlvolle items samen, waarin jij je goed voelt en er goed uitziet. De WE Box met kleding wordt vervolgend afgeleverd waar jij wilt. Je past de kleding op een moment dat het jou uitkomt en bepaald zelf wat je houdt. Je betaalt achteraf en alleen voor de kleding die je hebt gehouden. In de box zit een retourlabel waarmee je de kleding die je niet wilt houden eenvoudig terugstuurt. De verzend- en retourkosten zijn voor ons. Je personal shopper staat voor je klaar wanneer je weer toe bent aan een nieuwe WE box.

Terug naar boven

Wat gebeurt er als ik mij aanmeld voor een WE box?

Bij je online aanmelding geef je je telefoonnummer door en plan je de telefonische kennismaking met een personal shopper. Het doel hiervan is inzicht krijgen in jouw wensen en voorkeuren, zodat de personal shopper de juiste kleding voor je kan selecteren voor jouw WE box.

Terug naar boven

Kan ik het eenmalig en vrijblijvend proberen?

Jazeker! Wij zijn geen abonnement, je zit dus nooit ergens aan vast. Je bepaald zelf wanneer je weer een nieuwe WE box wilt ontvangen.

Terug naar boven

Wat voor soort kleding kan ik verwachten?

Kleding die past bij jouw stijl en voorkeuren. De box wordt samengesteld door een personal shopper, die items uitkiest waar jij je goed in voelt en goed in uitziet! De items van WE zijn casually stylish, geschikt voor elke man en geschikt voor elke gelegenheid.

Terug naar boven

Zie ik van tevoren wat er in de WE box zit?

Nee, we verrassen je graag met de kleding in de WE box. De reden is dat we je de kleding graag in het echt laten passen. Onze ervaring is dat klanten sommige kledingstukken op het eerste oog niets vinden. Maar als ze het aanpassen vinden ze het toch leuk! Het is ons vak om je iets te laten proberen dat je zelf niet direct zou kiezen, maar erg goed staat en waar je je goed in voelt. Laat je door ons verrassen!

Terug naar boven

Wat zit er in een WE box?

In een box zitten meestal twee of drie complete outfits, inclusief passende accessoires (zoals sokken of een riem). Een outfit bestaat meestal uit een broek, T-shirt, overhemd en/of trui. Verder kunnen er een jasje en ondergoed in zitten. Tijdens de intake bespreek je met je personal shopper wat je graag in de box wilt ontvangen. Het is ook mogelijk om alleen specifieke items toe te sturen waar jij behoefte aan hebt.

Terug naar boven

Welke maten leveren jullie?

Het is belangrijk dat je voordat de telefonische kennismaking plaatsvindt je even je maten opzoekt. Vaak verschillen je maten per merk. Daarom worden je maten besproken tijdens de intake, zodat de kleding die je ontvangt in de box perfect past.

Onze collectie bestaat uit de volgende maatranges:

  • Bovenstukken: (T-shirts, shirts, truien, sweaters, jassen) XS t/m XXL
  • Jeans: W28 t/m W3, L32 t/m L36 (niet in alle waist maten)
  • Boordmaat: 37 t/m 44 (geen mouwlengte)
  • Pakmaat: 42 t/m 56, lengte: 47, 49 , 51, 53 (niet in alle styles beschikbaar)

Terug naar boven

Kan ik alleen een complete WE box bestellen?

Nee, hoor. Je kan zelf aangeven waar je behoefte aan hebt. Wil jij alleen een paar overhemden? Dan sturen we die toe. We bespreken tijdens de telefonische kennismaking waar je naar op zoek bent.

Terug naar boven

Kan ik ook langskomen?

Nee helaas niet. We nemen graag telefonisch contact met je op om je wensen af te stemmen.

Terug naar boven

Op welke tijden kan ik de telefonische kennismaking plannen?

Onze personal shoppers zijn maandag en dinsdag tot 21:00u beschikbaar en woensdag t/m vrijdag tot 17.30u.

Terug naar boven

Wat wordt er besproken tijdens de kennismaking?

Tijdens de kennismakingsgesprek van 10 a 15 minuten (telefonische of via Skype of FaceTime) bespreken we jouw wensen en voorkeuren qua kleding. Verder lopen we je maten door en bespreken we wat je graag zou willen ontvangen. Het is handig als je van tevoren je maten opzoekt. Verder hoef je niets voor te bereiden. Na deze kennismaking gaat de personal shopper aan de slag om de juiste kleding voor jouw box te selecteren.

Terug naar boven

Hebben jullie een webshop waar ik losse items kan kopen?

Ja, op wefashion.com hebben we onze totale WE collectie beschikbaar voor MEN, WOMEN en KIDS. Het is echter ook mogelijk om via onze WE box service alleen specifieke items te ontvangen waar jij behoefte aan hebt. Wil jij bijvoorbeeld alleen een paar overhemden? Dan sturen we die toe.

Terug naar boven

Versturen jullie ook naar het buitenland?

In principe versturen we de WE box alleen binnen Nederland. Ben je in het buitenland woonachtig, maar wil je wel heel graag een WE box van ons ontvangen? Neem dan even contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden met je. Voor klanten uit andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het land en de hoogte van het bedrag van de bestelling.

Terug naar boven

Hoe werkt de verzending?

Wij verzenden met DHL en alleen binnen Nederland. Je geeft zelf aan waar en wanneer je de WE box wilt ontvangen. Ben je niet thuis? DHL doet 3 pogingen, hierna kun je zelf een nieuw moment inplannen. Soms wordt de WE box bij de buren afgegeven en ontvang je hier een bericht van.

Terug naar boven

Hoe kan ik de WE box retour sturen?

In de WE box vind je een betaald verzendlabel. Plak deze op je WE box, over het oude verzendlabel heen. Je hoeft hem dan alleen nog maar af te geven bij een DHL Servicepoint. Let op: het is niet mogelijk een WE box in een van onze WE stores te retourneren.

Terug naar boven

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Klik hier om de algemene voorwaarden te bekijken.

Terug naar boven