algemeen

retourneren

levering

bestellen

betalen

maattabel

studenten

we is me

app

contact

STUDENTEN PROGRAMMA

 

Antwoorden

Wat zijn de voordelen van het studentenprogramma?

Je profiteert het hele collegejaar van 10% studentenkorting op de nieuwe collectie. Daarnaast profiteer je ook van alle andere WE IS ME voordelen, zoals een €5 welkom voucher voor je eerstvolgende aankoop, als eerste toegang tot de pre-sale en een verrassing op jouw verjaardag.

Terug naar boven

Hoe kan ik mij inschrijven voor het studentenprogramma?

Om lid te kunnen worden van ons studentenprogramma, moet je eerst WE IS ME member worden. Dit kan online of in een WE Store. Let op: het duurt een dag voordat jouw aanvraag voor deelname aan het studentenprogramma verwerkt is.

 1. Via de WE Fashion website

  Maak zelf je account aan op de WE Fashion website.
  - Ga naar 'Inloggen/Registreren' bovenaan de pagina en kies voor 'Registreren'.
  - Vul je gegevens in en klik op 'Inschrijven' om je account aan te maken.

  Op de registratiepagina krijg je de mogelijkheid om je in te schrijven voor het studentenprogramma. We vragen hier de naam van je school of universiteit; jouw studentnummer en wanneer je verwacht af te studeren.

 2. In een WE store

  Je kunt jezelf in alle WE stores aan de kassa aanmelden voor WE IS ME als je een aankoop doet. De store medewerker noteert jouw gegevens in de kassa en je account is aangemaakt. Je ontvangt vervolgens binnen een uur een e-mail met daarin het verzoek om je inschrijving af te maken. Na het afronden van de inschrijving, ontvang je jouw €5 welkom voucher na 24 uur.

  Al WE IS ME member? Om je in te schrijven voor het studentenprogramma, moet je in de winkel een aankoop doen en kunnen aantonen dat je student bent. Neem hiervoor je collegekaart en een geldig legitimatiebewijs mee. Dit kan een identiteitsbewijs, rijbewijs of paspoort zijn.

Terug naar boven

Ik ben al WE IS ME member, hoe kan ik mij inschrijven voor het studentenprogramma?

Je kunt je op twee verschillende manieren inschrijven voor het studentenprogramma:

 1. Via de WE Fashion website

  Je moet ingelogd zijn als WE IS ME member om je in te kunnen schrijven voor het studentprogramma.
  - Ga naar de inschrijfpagina voor studenten, door hier te klikken.
  - Log in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
  - Vul hier de naam van je school of universiteit; jouw studentnummer en wanneer je verwacht af te studeren in.
  - Klik op 'Inschrijven' om je aanmelding te bevestigen.

  Op de registratiepagina krijg je de mogelijkheid om je in te schrijven voor het studentenprogramma. We vragen hier de naam van je school of universiteit; jouw studentnummer en wanneer je verwacht af te studeren.

 2. In een WE store

  Om je in te schrijven voor het studentenprogramma, moet je in de winkel een aankoop doen en kunnen aantonen dat je student bent. Neem hiervoor je collegekaart en een geldig legitimatiebewijs mee. Dit kan een identiteitsbewijs, rijbewijs of paspoort zijn.

Terug naar boven

Wanneer is mijn studentenkorting actief?

Het duurt een dag om een aanvraag voor deelname aan het studentenprogramma te verwerken.

Terug naar boven

Ik ben geen WE IS ME member. Kan ik toch studentenkorting ontvangen?

Nee, je moet WE IS ME member zijn om te kunnen profiteren van 10% studentenkorting. Je profiteert dan ook direct van alle overige WE IS ME voordelen.

Terug naar boven

Mijn studentenkorting wordt niet verrekend, wat nu?

Controleer eerst bij 'my coupons' of hier de coupon met 10% studentenkorting staat. Is dit niet zo, dan ben je nog niet geregistreerd. Heb je je minder dan 24 uur geleden geregistreerd, dan kan het zijn dat je aanvraag voor deelname nog niet verwerkt is.

Daarnaast is het mogelijk dat je afgeprijsde artikelen heb gekocht; daarop geldt de studentenkorting niet.

Is het al 24 uur geleden dat je in de winkel aangetoond hebt dat je student bent? En mocht je toch problemen ondervinden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice .

Terug naar boven

Wat moet ik doen als ik geen studentenkorting meer ontvang?

Waarschijnlijk is het collegejaar afgelopen. Vanaf 1 september vervalt je studentenkorting. De looptijd van de coupon is altijd een heel collegejaar: van 1 september tot en met 31 augustus. Wanneer je halverwege het jaar inschrijft, geldt de coupon dus ook tot en met 31 augustus. Je moet je dan opnieuw inschrijven voor het studentenprogramma.

Terug naar boven

Wat zijn de voorwaarden om lid van het studentenprogramma te worden?

Om lid te worden van het studentenprogramma moet je minimaal 16 jaar oud zijn. En studeren aan een MBO, hogeschool of universiteit.

Terug naar boven

Waar en waarop is de 10% studentenkorting geldig?

De studentenkorting wordt toegekend aan jouw WE IS ME account en is te gebruiken op zowel wefashion.com, in de WE Fashion app en als in alle WE stores. Omdat de studentenkorting is toegekend aan je profiel is het belangrijk om in de webshop en de app in te loggen met jouw WE IS ME account; daarna wordt de studentenkorting automatisch verrekend in de winkelmand. In de WE stores kun je de studentenkorting ontvangen door jezelf aan de kassa te identificeren met je WE IS ME ID of met je e-mailadres.

De 10% studentenkorting is geldig op de gehele men & women collectie met uitzondering van afgeprijsde artikelen, meerstuksaanbiedingen, speciale collecties en niet in combinatie met andere promotionele kortingen. Geldt niet bij aankoop van WE giftcards en vermaken van kleding.

Terug naar boven