algemeen

retourneren

levering

bestellen

betalen

maattabel

studenten

we is me

app

contact

STUDENTEN PROGRAMMA

 

Antwoorden

Hoe kan ik mij inschrijven voor het WE IS ME Student membership en de WE IS ME Student e-mails?

Om lid te kunnen worden van WE IS ME Student, moet je eerst WE IS ME member worden. Dit kan online of in de winkel. Om je in te kunnen schrijven voor het WE IS ME Student membership, moet je eerst in de winkel aantonen dat je student bent. Neem hiervoor je collegekaart en een geldig legitimatiebewijs mee. Dit kan een identiteitsbewijs, rijbewijs of paspoort zijn. Hierna zal je tot 31 augustus, het eind van het volgende collegejaar als student herkend worden. Hierna moet je opnieuw in de winkel aantonen dat je nog studeert. Op dat moment wordt bij je aankoop in de winkel de studentenkorting toegekend en herkent het systeem je de volgende dag weer als student.

Terug naar boven

Wat zijn de voordelen van het WE IS ME Student membership?

Je profiteert het hele schooljaar van 10% studentenkorting op nieuwe collectie. Daarnaast profiteer je ook van alle andere WE IS ME voordelen, zoals toegang tot de pre-sale, een paar keer per jaar shoppen met extra korting tijdens de Member Days en toegang tot exclusieve events.

Terug naar boven

Hoe koppel ik mijn studentenkorting aan mijn WE IS ME account?

Ben je al student en al WE IS ME member? Dan wordt dit automatisch gekoppeld. Je hoeft dus verder niks te doen, je kan direct profiteren van je studentenkorting.

Ben je al bij WE als student geregistreerd maar nog geen WE IS ME member? Dan heb je een activatie e-mail ontvangen om WE IS ME member te worden. Zodra je jouw WE IS ME account activeert, ontvang je de volgende dag je coupon waarmee je kan profiteren van de studentenkorting.

Ben je WE IS ME member, maar ben je nog niet bij WE geregistreerd als student? Ga dan naar de winkel om aan te tonen dat je studeert. Zodra je dit gedaan hebt, zal je studentenkorting een dag later tussen je coupons staan in je WE IS ME account. Je account is vanaf dat moment gekoppeld.

Terug naar boven

Ik ben geen WE IS ME member. Kan ik toch studentenkorting ontvangen?

Nee, je moet WE IS ME member zijn om te kunnen profiteren van 10% studentenkorting. Je profiteert dan ook direct van alle overige WE IS ME voordelen. Schrijf je nu in.

Terug naar boven

Mijn korting wordt niet verrekend, wat nu?

Controleer eerst bij 'my coupons' of hier de coupon met 10% studentenkorting staat. Is dit niet zo, dan ben je nog niet geregistreerd als WE IS ME Student. Je moet dan eerst naar de winkel om aan te tonen dat je student bent. Heb je al in de winkel aangetoond dat je student bent? Je ontvangt in de winkel direct de korting, maar je coupon is pas een dag later actief. Pas dan sta je ingeschreven als student. Is het al 24 uur geleden dat je in de winkel aangetoond hebt dat je student bent? Neem dan contact op met de afdeling Customer Service.

Terug naar boven

Wat moet ik doen als ik geen korting meer ontvang?

Waarschijnlijk is het schooljaar afgelopen. Vanaf 1 september vervalt je studentenkorting. De looptijd van de coupon is altijd een heel collegejaar: van 1 september tot 31 augustus. Wanneer je halverwege het jaar inschrijft, geldt de coupon dus ook tot 31 augustus. Je moet dan opnieuw aantonen in de winkel dat je nog studeert.

Terug naar boven

Wat zijn de voorwaarden om een WE IS ME Student te worden?

Om een WE IS ME Student te worden moet je studeren aan een MBO, hogeschool of universiteit.

Terug naar boven

Waar en waarop is de 10% studenten korting geldig?

De 10% studentenkorting is geldig op de gehele collectie met uitzondering van afgeprijsde artikelen, meerstuksaanbiedingen, special collections en niet in combinatie met andere promotionele kortingen. Geldt niet bij aankoop van WE giftcards en vermaken van kleding. Geldt in de winkel, op wefashion.com en in de app.

Terug naar boven